zondag 12 februari 2012

Brrrr, wat is het koud!

Brrr! Wat is het de laatste weken al koud geweest! Al goed waren onze kleuters telkens goed ingepakt tegen de koude! Na het verhaaltje over Mol die een diamant had gevonden (Dat eigenlijk een ijspegel was...) zijn we zelf ook even naar buiten getrokken om een ijspegel te zoeken! We hebben er ééntje gevonden, aan het dak van het huisje in de speeltuin, maar daar kon de juf jammer genoeg niet aan dus konden we alleen maar van ver kijken. Wat we wel van dichtbij konden bekijken, zijn de sporen van de vogeltjes in de sneeuw!



In de klas konden we sneeuwslingers maken, met handschoenen en sjaals spelen, mutsen en wanten tellen, een sjaal schilderen volgens patroon en sneeuwmannen tekenen. Ook mochten we een seizoenskalender maken. Zo kunnen jullie thuis aanduiden welk seizoen het nu is, vraag het maar aan je kleuter want wij weten het!


















Op maandag was er ook een super leuk theater op onze school! Jammer genoeg was de batterij van het fototoestel leeg en kon er maar amper 1 foto getrokken worden... *Wij blazen vuur....*

Geen opmerkingen:

Een reactie posten