donderdag 17 november 2011

Nieuwsgierige Lotje

Hieronder kunnen jullie kijken naar onze avonturen met Nieuwsgierige Lotje.

Op dinsdag stond er een raar pakketje in onze kring! We hebben de strik moeten open toveren met de spreuk van Lotje want de juf kreeg het strikje maar niet open! Er zat een brief bij van de kookheks. Ze was die nacht van haar bezemsteel gevallen en haar arm deed nu heel veel pijn. Ze vroeg ons om te helpen met het bakken van koekjes en cake voor het pyjamafeestje van de slaapheks. Natuurlijk wilden onze vriendjes allemaal helpen! En zo gingen wij aan de slag! Kijk maar mee!













We konden ook echte spinnensoep maken! Gewoon even gooien met de dobbelsteen en hopla! Evenveel spinnen in de ketel!




Op woensdag ging Lotje op bezoek bij de slaapheks! We mochten allemaal in onze pyjama naar school komen, lekker gezellig! :-) We deden een spelletje in de turnzaal 'Slaapheks, hoe laat is het?'. We mochten vandaag ook onze cupcakes versieren. Deze mochten we daarna lekker opsmullen tijdens een klein pyjamafeestje! Dansen maar!












Op donderdag ging Lotje op bezoek bij de knutselheks. We hebben samen met de knutselheks getoverd met wasco en verf! Eerst heel ons blad kleuren met wasco, daarna zwarte verf erover en krassen maar! We konden dit helemaal zelf doen aan de hand van een stappenplan.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten